Wil je je Apple toestel verkopen en heb je geen zin in gedoe met online platformen zoals Tweedehands.be of Marktplaats? Verkoop hem dan aan Apple Refurb. We betalen je een eerlijke prijs!

Het principe is zeer simpel. Hieronder vind je de stappen die van het hele proces.

Stap 1:

Stuur je toestel gratis naar ons op of breng hem binnen in onze winkel te Wilsele.

Stap 2:

Wij keuren je toestel binnen 4 werkdagen.

Stap 3:

We betalen je binnen 7 werkdagen uit.


De prijs die Apple Refurb betaalt is gebaseerd op het model, het geheugen en de staat van het toestel. Het gaat dan om zowel de Cosmetische staat als de Functionele staat. We controleren je toestel op 50 verschillende punten en berekenen zo de waarde.

Wil je weten hoe dit proces werkt? Lees meer over de gradaties hieronder:

Zo goed als nieuw – A grade

Het toestel is niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch zijn er géén gebruikerssporen te zien of er is sprake van slechts enkele, minimale gebruikerssporen. In het laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Er mogen dus geen zichtbare krassen op het scherm of de behuizing zitten. Alle knoppen moeten werken en het toestel moet volledig functioneel zijn.

Licht gebruikt – B grade

Het toestel heeft lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing of het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes. Daarnaast moet het volledige toestel functioneel zijn. De camera, knoppen en oplaadpoort moeten allemaal werken.

Zichtbaar gebruikt – C grade

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van diepe(re) krassen tot deukjes op de behuizing. Daarnaast moet het volledige toestel functioneel zijn. De camera, knoppen en oplaadpoort moeten allemaal werken.

Waardeloos – Wel of niet functioneel

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van diepe(re) krassen tot deukjes op de behuizing. Het toestel is functioneel of niet.


Vul hieronder het formulier in en we sturen je gratis een verzendlabel toe.